Voimassa 01.12.2017 alkaen

Yleistä Sound Light Fury verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Noise House Oy:n alainen Sound Light Fury Verkkokauppa (y-tunnus 1466673-5). Myymme tuotteita yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomen alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Käyttämällä Sound Light Fury-verkkokauppaa hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

Sound Light Fury ei takaa verkkokaupan keskeytyksetöntä tai virheetöntä toimintaa ja palvelussa saattaa esiintyä katkoja esim. laitteiston huolto- tai ylläpitotoimenpiteiden vuoksi. Sound Light Fury ei vastaa verkkokaupan käyttöön liittyvistä vahingoista, ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu.

Sound Light Fury:lla on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja julkaisemalla päivitetyt ehdot verkkokaupan sivuilla. Tutustu kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin ennen tilauksen lähettämistä.

Verkkokaupasta tilaaminen edellyttää, että noudatat verkkokaupan sopimusehtoja, täytät niiden mukaiset vaatimukset ja annat itseäsi koskevat tiedot kokonaisuudessaan ja totuudenmukaisesti. Sinun tulee korjata itseäsi koskevat virheelliset tiedot viivytyksettä. Säilytä kirjautumiseen tarvittavat asiakastunnukset huolellisesti siten, että ne eivät joudu ulkopuolisten haltuun. Sinulla voi olla ainoastaan yhdet tunnukset. Sound Light Fury ei vastaa siitä, jos tietojen virheellisyyden vuoksi et saa tilaustasi, tilaus- tai toimitusvahvistusta tai muita asiakirjoja.

Henkilötietosi tallennetaan Sound Light Fury:n ylläpitämään asiakasrekisteriin. Sound Light Fury käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Sound Light Fury sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Noise House Oy

1466673-5

PL 55

01901 NURMIJÄRVI

asiakaspalvelu@soundlightfury.fi
045-6160784 (arkisin klo 10:00-17:30)