Matkahuollon noutopaketti

Tilaus toimitetaan arkisin vastaanottajalle lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen.

Matkahuollon paketit voit noutaa yli 1100 noutopaikasta ympäri Suomea (mm. Matkahuolto, K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset).

Hinta 19,80€ (sis.alv%)

Nouto Nurmijärven varastolta

Tilaa verkkokaupasta, nouda varastoltamme. Suosittelemme tätä etenkin suuremmissa tilauksissa.
Katso sijainti

Toimitusaika

Lähetämme tuotteita lähes jokaisena arkipäivänä. Toistaiseksi arvioitu toimitusaika Pioneer DJ tuotteille on 3-5 arkipäivää ja Chauvet DJ tuotteille 14-21 arkipäivää.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Sound Light Furyn etusivun "Ajankohtaista"-osassa.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät lähetys- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset pakettina, ja sitä voi seurata Matkahuollon lähetystunnuksella. Mikäli toimitus halutaan "särkyvää" -pakettina, lisätään toimituskuluihin erilliskäsiteltävän paketin maksu Matkahuollon voimassaolevien hintojen mukaan. Lisätietoja Matkahuollon pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta http://www.matkahuolto.fi.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautus on maksuton Matkahuollon kautta lähetettynä.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

- asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi

- viesti palautuksen syystä

- kopio Sound Light Furyn tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Noise House Oy
Ilveskaari 11 K
01900 Nurmijärvi

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä viipymättä joko sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@soundlightfury.fi tai puhelimitse numeroon 045-6160784 (arkisin klo 10:00-17:30).

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunu Matkahuollon toimituksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Matkahuollolle.